diumenge, 26 de març del 2017

Stramilano (19/03/2017)



Ja feia temps que havia planificat anar a la Stramilano - la mitja marató de Milà i celebrar allà la cinquantena mitja marató.
Les previsions van sortir bé i el dissabte vam anar amb la Mercè fins a Milà per tal de veure la ciutat i i córrer la cursa.  Després de deixar les maletes a l'hotel anem cap a la zona del Duomo.  Els pitralls es recullen en una carpa a la plaça del davant.
Aprofitem la resta del dia per visitar la zona i el museu de Brera i posteriorment per anar al Blue Note a escoltar un magnífic concert del guitarrista John Scofield.
El diumenge no cal matinar per la cursa.  Comença a les 11h i la sortida i arribada són a pocs minuts de l'hotel.
A dos quarts d'11 ens dirigim cap el costat del Castello Sforzesco i allà espero l'inici de la mitja.  Es retarda alguns minuts i fa una mica de calor.
Quan a les 11 i deu minuts comença la mitja i de seguida puc anar a bon ritme.  Hi ha molt ambient - com en les maratons.  El recorregut és molt planer - tot i que de vegades fa una mica de vent.  Com en altres curses a Itàlia hi ha llambordes als carrer, tot i que aquestes són força grans.
El ritme que porto és bastant regular durant tota la cursa i acabo amb un temps d'1h 35min 47seg (posició 921 de 6354 acabats).
Després de la cursa un dinar lleuger i a fer més turisme, en aquest cas a la teulada del Duomo.

Repte de les cinquanta mitges maratons superat... buscarem altres objectius.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada