diumenge, 2 de maig del 2010

Mitja Marató d'Empúries (02/05/2010)

Vam haver de matinar de valent per anar a aquesta mitja marató. Després de trobar-nos a les 6h amb en Josep vam anar cap a Empúries - al costat de les runes gregues i romanes. Allà ens vam trobar amb en Josep Maria - que també feia la mitja - i amb l'Albert i en David que s'havien inscrit a la marató.
Després que la "guàrdia pretoriana" ens acompanyés a través de les runes cap a la sortida va començar la cursa. Els dos maratonians van prendre posicions força endavant i els tres que fèiem la mitja estàvem situats força enrera i per tant vam fer el primer kilòmetre bastant lents.
En Josep va córrer seguint el mètode Galloway que alterna la cursa amb sèries curtes caminant. Per tant aviat vam quedar en Josep Maria - que seguia la seva preparació de cara l'Ironcat - i jo. Aviat en Josep Mª va començar a marcar un ritme constant proper als 4:30 min/km i jo el vaig anar seguint una mica com podia... Vam passar pel km 10 amb 45 minuts i pocs segons. Vam seguir aquest ritme constant fins el darrer kilòmetre (sempre amb els consells i els crits d'ànim d'en Josep Maria (moltes gràcies!!).
El temps final (1h 34min 13seg) va ser molt millor del que em podia imaginar... un molt final per aquesta mitja marató mediterrània...


Aquests són els resultats de la cursa
Aquesta és la crònica d'en Josep Maria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada