diumenge, 4 de novembre del 2018

Mitja Marató del Prat (04/11/2018)


Després de l'anul·lació per pluja de la mitja del Vendrell aquest diumenge tocava anar a El Prat per tal de fer una altra mitja diferent.
Cap a les 8.30h ja era a les pistes del Complex Esportiu Municipal Sagnier per recollir el pitrall i preparar-me per la cursa.  Com que l'entrega de pitralls s'endarrereix una mica, la sortida es fa un quart més tard del previst.
A les 9.45h comença la mitja. Vaig a un ritme just per sota dels 4min 20seg per km i veig a la llebre d'1h30min uns cent metres al davant.  M'hi vaig acostant poc a poc però fins el quilòmetre 6 no m'hi puc enganxar del tot.  L'estratègia serà doncs la mateixa que va donar tan bon resultat a Odense, intentar anar amb el grup i saltar en els darrers quilòmetres si queden forces.
Anem cap a la zona de l'aeroport i al costat del mar.  Fa una mica d'aire i el fet d'anar amb grup ajuda a parar el vent.  Les llebres de corredors.cat fan una feina excel·lent amb un ritme sempre constant, a més en el grup hi ha altres "correcats" que animen constantment.  Tot això fa que vagin passant els quilòmetres amb un ritme constant i que torni a veure possible baixar de l'hora i mitja.
En el quilòmetre 18 salto del grup - una més tard que a Odense perque amb el vent pensava que no tindria prou forces - i intento tirar per assegurar un bon temps al final.
Acabo amb un registre d'1h 28min 34seg (posició 176 de 634 acabats).
És la meva tercera millor marca en 63 mitges maratons - 18 segons per sobre de la cursa d'Odense.
Amb aquestes bones sensacions torno cap a casa.  És la 41 mitja marató diferent que he fet i realment ha valgut molt la pena.

 Aquest és el recorregut de la mitja:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada