diumenge, 25 de novembre del 2018

95 Jean Bouin (25/11/2018)

Ja feia unes quantes setmanes que amb la Irene i dos amics seus ens havíem apuntat a la cursa Jean Bouin.  L'objectiu era que poguessin fer la seva primera cursa de 10km, per això ens vam anar preparant amb entrenaments progressius cada setmana.
Arribat el dia ens llevem molt d'hora - hem quedat entre 2 i 3 quarts de 7 del matí per poder ser a Barcelona a les 8h i aparcar sense problemes sota el centre comercial de les Arenes.
Arribem bé de temps i podem preparar-nos per la cursa.
Anem amb temps per veure l'ambient i situar-nos bé al calaix de sortida - com que no tenim cap temps acreditat en els 10km sortim amb el darrer grup.
A les 9 comença la cursa.  Els dos amics de la Irene, en Nil i en Biel fan la cursa al seu ritme i jo vaig amb la Irene.  El recorregut és prou bonic i còmode - pel centre de Barcelona - i l'ambient a la zona d'arribada és molt bo:  Una molt bona cursa per debutar en els 10km.
Durant tot el recorregut mantenim un ritme força constant que volta els 5min/km, fins i tot en el darrer quilòmetre on hi ha una bona pujada. 
Acabem la cursa amb un temps de 51 minuts justos (posició 2779 de 6347 arribats).  La Irene ha quedat la 281 de 1688 noies/dones.  Amb aquestes bones sensacions hi ha ganes de tornar-hi...


Aquest és el recorregut de la cursa:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada