diumenge, 18 de novembre del 2018

Mitja Marató de l'Espirall a Vilafranca (18/11/2018)


Aquesta era una mitja marató nova per a mi.  La mitja de l'Espirall és un clàssic (aquesta era l'edició número 39) que per diversos motius no havia pogut córrer mai.
El diumenge a quarts de 9 del matí ja soc a Vilafranca.  Fa un bon dia tot i les previsions de pluja.  Després de recollir el pitrall em preparo per la cursa - molt bé tota l'organització.
A les 10h sortim amb puntualitat.  els primers 4km són força plans per dins de Vilafranca.  Veig la llebre de l'hora i mitja just al davant.
De totes maneres sé que serà complicat repetir el temps que vaig fer a el Prat i acostar-me a 1h30min.  Efectivament a partr del km 4 comença una suau però sostinguda pujada en direcció a Guardiola de Font-Rubí.  La llebre s'allunya i intento mantenir un bon ritme.  Fa vent constant lateral. Arribem al quilòmetre 12 i la cursa gira per tornar cap a Vilafranca.  Ara el perfil és de baixada i puc anar més ràpid.  
Arribo a Vilafranca amb un temps d'1h 32min 44seg (posició 133 de 701 arribats).  Estic satisfet de la cursa i la marca perquè el recorregut era una mica més complicat que el d'el Prat.
En definitiva, una mitja molt ben organitzada, amb molt bon tracte al corredor i que val la pena de fer. 
 

Aquesta és la classificació de la cursa.
Aquest és el recorregut de la mitja marató:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada