diumenge, 14 d’octubre del 2018

Trail la Megalítica a Tossa de Mar (14/10/2018)


Com que a principis d'octubre no hi havia cap mitja marató d'asfalt a la vista em vaig apuntar a "La Megalítica", una mitja marató trail a Tossa de Mar organitzada per la gent de La Sansi.  El perfil era clarament de muntanya però sense tenir un recorregut molt tècnic i per tant assequible per a mi.

Va ser una bona decisió.  A les 6 i pico del matí sortia cap a Tossa.  A la zona esportiva es recollien els pitralls i a les 8.30h es donava la sortida a les curses (42km, 21km, 10km).  Després de passar per la vila i també el castell ens dirigim cap a les muntanyes de l'entorn.  A partir del cinquè quilòmetre la pujada és molt pronunciada.  De totes maneres el paisatge val molt la pena i hi ha molts avituallaments - així tot és més fàcil.
Cap el quilòmetre 10 comencem a baixar fins arribar a les cales ben pròpies de la Costa Brava.  Allà hi torna a haver un tram dur que ens porta fins a la platja de Tossa i finalment cap a la zona esportiva.


Acabo la mitja amb un temps final de 2h 19min 12 (posició 70 de 244 acabats). Un trail amb un recorregut espectacular.  Molt recomanable...

Aquest és el recorregut de la cursa: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada