diumenge, 7 d’octubre del 2012

Semi Marathon de la Cité, Carcassona (07/10/2012)

Ens llevem ben d'hora el diumenge - a les 5 del matí hem quedat a Manlleu amb en Josep i la Carme - l'objectiu val la pena:  Una visita a Carcassona sempre és molt evocativa...  la ciutat medieval, la història, els trovadors...
Arriben prou d'hora i aparquem prop de la sortida.  Recollim els pitralls i anem cap a la Cité per donar un volt abans de començar la cursa.
A les 9.30h comença la mitja davant la Porta Narbonesa - l'entrada principal a la Cité.  De seguida la cursa baixa cap a la ciutat nova.  És un recorregut ben bonic, prop de l'Aude, d'una petita part del canal de Midi i sovint amb les muralles a l'horitzó.  Llàstima que és la darrera edició d'aquesta cursa...
A nivell personal començo la cursa i al cap d'un parell de quilòmetres veig que el ritme no és el més òptim:  Una fantàstica sortida amb bici del dia anterior es fa notar una mica a les cames.  Amb tot, el ritme durant la mitja va oscilant a l'entorn dels 4min 30seg/km de manera bastant constant.  Finalment acabo la mitja en 1h 37min 09s (posició 83 de 353 acabats).

Amb en Josep i la Carme fem alguns quilòmetres més al voltant de les muralles de la Cité, arrodonint així una gran jornada.    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada