diumenge, 14 d’octubre del 2012

Mitja Marató de Roda de Ter (14/10/2012)

Tot i que la Mitja de Roda es disputa molt a prop de casa la tenia a la llista de "curses pendents".  Aquest any ens hi vam apuntar amb en Josep, en Gerard i la Carme - ells feien la cursa de 10km.
A les 9.30h (quina diferència d'horari amb la setmana anterior!) en Gerard em passa a buscar i anem fins a Roda.  Allà recollim els pitralls i parlem amb diversos coneguts.  Hi ha molts corredors de la comarca que prenen part en la cursa.  Abans de començar ens trobem els quatre "Concurre et Gaude" i fem l'escalfament junts.
A les 10.30h es dóna la sortida.  Els primers quatre quilòmetres són comuns i es fan pels voltants de Roda i Masies. Aqui ja hi ha els primers tobogans...  Vaig a un ritme al voltant dels 4min 26seg / km.  Anem en direcció Vic i posteriorment agafem la recta de Manlleu.  Tot i les pujades i baixades, el ritme que porto és el mateix i es mantindrà constant durant tota la cursa.  Les sensacions són força bones i m'agrada passar per paistges que conec bé i que formen part del meu recorregut vital.   
Finalment completo la mitja amb un temps d'1h 34min 25seg (posició 87 de 254 acabats).  Ens retrobem amb els "Concurre" i arrodonim la jornada parlant amb altres atletes i amics tot menjant un bon entrepà de botifarra...

Aquesta és la classificació de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada