diumenge, 21 d’octubre del 2012

Mitja Marató del Mediterrani (21/10/2012)

Era un cap de setmana amb mal temps i les previsions apuntaven que aquesta seria una cursa passada per aigua. Tot i aquests pronòstics a les 6.30h ja sóc a Manlleu per trobar-me amb en Josep Costa i en Josep Arboix.  Pel camí plou en algun tram i tot fa pensar que ens mullarem.
Cap a 3/4 de 8 arribem a l'Hotel BCN Acta i allà ens retrobem amb en Gerard - que juntament amb els dos Joseps farà la cursa de 10km.
No plou i sembla que el cel s'aclareix una mica.  Anem cap a la zona de la sortida - al costat del canal de rem.  Veig que tinc el pitrall 1896 - un bon número pensant en jocs olímpics...  A més estrenem les noves samarretes del Club Olímpic Manlleu... bones sensacions!
A les 9 i dos minuts comença la cursa.  Tinc un bon record d'aquest mitja perquè és la primera que vaig poder fer per sota 1h30min fa un parell d'anys.  Comencem a bon ritme i cauen els primers 5km en 21min 19seg.  Arribem al costat del mar, hi ha unes bones onades i bufa vent de costat que no afecta el ritme de cursa - és el tram més bonic del recorregut.  Amb tot això arribem al km 10 en 42min 35seg, una mica més lent que fa dos anys.  A la segona part de la cursa el ritme segueix força igual.  En el quilòmetre 15 veig que tinc la llebre d'1h 30min just al darrera.  Faig els darrers quilòmetres mirant que no em passi.  Amb penes i treballs ho puc aconseguir i acabo la mitja amb un temps d'1h 30min 42seg. (posició 158 de 1758 acabats)

Hauria estat bé baixar de l'hora i mitja, però estic content perquè el ritme que he portat ha sigut molt regular.  A l'arribada em retrobo amb en Gerard i en Josep - han pogut fer un sub-49 i estan molt satisfets.  També ens retrobem amb en Josep Costa que ha completat una altra cursa - i ja en són moltes...
Una molt bona matinal... a més no ha plogut i ha sortit el sol i tot!

Aquesta és la classificació de la cursa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada