diumenge, 20 de novembre del 2016

Mitja Marató de Lleida (20/11/2016)


Feia temps que tenia ganes de fer la Mitja Marató de Lleida.  Havia corregut les mitges de Barcelona, Tarragona i Girona i em faltava la de les terres de ponent.
Per tant la data ben marcada al calendari:  És la primera marató que faig amb 50 anys i el repte és arribar a les 50 mitges completades mentre tingui aquesta edat (la de Lleida és la número 45)
A les 7 del matí surto de casa per i amb poc menys d'hora i mitja arribo a Lleida.  Em sorprèn la rapidesa -fa anys, quan hi feia la mili trigàvem 3 hores per arribar-hi.
A 3/4 de 9 ja he recollit el pitrall i em vaig preparant a les instal·lacions del club Ekke davant la sortida.

A les 10h comença la cursa.  El primer quilòmetre fa baixada i es pot fer a molt bon ritme.  Després el perfil és planer amb algunes pujades i baixades.  Porto un ritme lleugerament superior als 4min 30seg /km.  Cal dir que la cursa està molt ben organitzada i té un número alt de participants - al voltant del miler.

Els darrers dos quilòmetres són cara amunt i és una mica complicat mantenir el ritme.
Acabo amb un temps d'1h 36min 10 seg (posició 313 de 924 acabats).  Ja tenim a mitja marató número 45.
Curiosament a l'arribada amb trobo amb una voluntària amb qui vam tocar de costat en el concert per la Independència en el Camp Nou ja fa uns anys.  Casualitats....
Aquesta és la classificació de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada