diumenge, 13 de novembre del 2016

Córrer per córrer a Manlleu (13/11/2016)


El segon diumenge de novembre queda sempre reservat per la cursa "de casa".  El córrer per córrer de Manlleu és una cita de cada any - aquest era sisena participació.
Tot i que enguany hi havia algunes baixes de darrera hora - en Josep i la Carme per refredats i temes menors - sempre hi ha molta gent coneguda.  El caràcter popular de la cursa fa que sempre sigui molt agradable.  El Club Olímpic Manlleu ha aconseguit al llarg dels anys crear una cursa molt ben valorada pel seu caràcter gratuït i popular amb un recorregut molt bonic.
A les 10 i pocs minuts - després de l'entrega dels diners recaptats a la marató solidària del setembre a l'Associació d'Osona contra el Càncer- comença la cursa.  Els primers 5 quilòmetres sempre són una mica lents per la pujada i és en la segona meitat de la cursa quan cal recuperar temps.  Avui em trobava prou bé i he pogut fer aquesta part final a bon ritme.
He acabat el recorregut amb un temps de 44min 20s (posició 88 de 317 acabats).  A més ha estat un bon rodatge per les mitges maratons que s'acosten.

Aquesta és la classificació de la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada