dijous, 13 d’octubre del 2016

Mitja Marató del Mediterrani (12/10/2016)


No havia pensat a córrer la Mitja Marató del Mediterrani però després de la mitja de Roda vaig planificar les properes curses i vaig veure que encara era a temps d'inscriure'm per anar sumant curses en aquesta distància.
Per tant el dimecres 12, tres dies després de la cursa de Roda vaig anar cap a Castelldefels i em vaig presentar a la línia de sortida d'una mitja que conec prou bé:  El circuit és molt planer i només hi ha pujada o baixada en el pont que passa per sobre de l'autopista.  Bona part del recorregut és a prop del mar i per tant és ben agradable.
A les 9 en punt engeguem i vaig a un ritme just per sota dels 4min 30seg per quilòmetre.  Tinc el dubte de si l'esforç de la mitja de Roda em passarà factura més endavant.  Després dels 10 primers quilòmetres tornem a passar pel canal olímpic i vaig mantenint el ritme.
A la segona part del recorregut noto una mica més el cansament però puc aguantar amb uns parcials similars fins el final.
Acabo la cursa amb un temps d'1h 34min 49seg (227 de 912 acabats).  Veig que acabo 6è de la meva categoria (ja em posen amb els 50+)....
No tan eufòric com l'atleta de la foto, però sí molt content torno cap a casa...


Aquests són els resultats de la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada