diumenge, 11 de desembre del 2016

Mitja Marató de Vilanova (11/12/2016)


Després de la frustrada Mitja Marató de Tarragona (va haver de ser ajornada per la pluja intensa) tocava fer la Mitja de Vilanova.
Era la primera vegada que feia aquesta cursa i la veritat és que l'experiència ha resultat ben positiva.
A les 7.15h surto de casa i el trajecte és més ràpid del que em pensava.  A les 8,30h ja sóc a Vilanova.  De fet arribar amb temps te l'avantatge de poder aparcar a prop i tenir temps per agafar-se les coses amb calma.  A més el dia és fantàstic i fa un bon sol...
A les 10h comença la cursa i de seguida em trobo al darrera de la llebre d'1h 35min.  El ritme que porta és viu però el puc seguir amb força comoditat.  El circuit té diverses pujades i baixades en els primers quilòmetres.  Posteriorment, del km 11 fins el 16 el recorregut és pla perquè es corre a prop del mar.  Durant tots aquests trams vaig amb el mateix grup.  A partir del quilòmetre 16 s'entra al centre de la ciutat i hi ha molta animació.  En aquesta part el circuit comença a per pujada per acabar a les pistes d'atletisme.  En aquest tram la llebre s'allunya una mica i vaig regulant per no perdre massa temps.  Al final arribo a la meta amb un temps d'1h 36min 11seg (posició 263 de 886 arribats).  Just un segon més lent que a Lleida.
Després d'una mica d'esmorzar i una dutxa reprenc el camí de casa.  Una mitja ben recomanable.
Aquesta és la classificació de la cursa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada