diumenge, 2 de febrer de 2014

Mitja Marató de Granollers (02/02/2014)

Cap de setmana de Mitja Marató de Granollers.  Aquesta és una cursa especial:  per l'excel·lent organització, per l'animació que hi ha pels carrers, per la participaciò d'atletes d'elit...
El divendres vaig a recollir els pitralls dels Concurre que hi anem...  Tot molt ràpid i amb un ambient que ens va situant a la cursa.
El dissabte puc resoldre alguns temes d'agenda i acabo anant a una entrenament popular que es fa a les 10h.  Allà hi ha els corredors més mediàtics que participaran a la cursa:

Chema Martínez

 Wifrida Kamboka i Faith Jeruto - segona i primera classificades en categoria femenina

Winston Kipsang, rècord del món de marató a Berlin 2013 (2h 03min 23seg) i guanyador de la prova vallesana.

Sempre és motivador veure aquests atletes que assoleixen uns temps fantàstics...  Em pensava que hi hauria molta gent però això no és futbol i no atrau a grans masses de gent...

El diumenge tornem a Granollers.  Passa en Josep a 3/4 de 9 del matí.  Fa molt bon dia i una mica d'aire.  Arribem sense novetat i aparquem prop de la sortida.  Allà ens trobem amb la Carme.  Després de fer un cafè anem junts cap a la sortida.  Em dirigeixo al calaix dels pitralls verds i d'aquesta manera puc anar de seguida al meu ritme. 
Passen els primers quilòmetres i veig que vaig a un ritme de 4min 17seg/km.  Esperonat per les bones sensacions vaig seguint amb aquest temps.  Després del pas per La Garriga tot és una mica més fàcil i amb el terreny una mica més favorable puc anar una miqueta més de pressa.
Acabo la mitja amb un temps d'1h 29min 09seg (posició 983 de 8.341 acabats). Estic content perquè feia pràcticament dos anys que no baixava de l'hora i trenta en una mitja marató).
Arribo al pavelló i com cada any prenc un brou i un te mentre arriben en Josep i la Carme també amb els seus objectius assolits. 
S'ha de remarcar l'eficàcia de l'organització i el gran ambient que hi havia pels carrers amb un públic molt nombrós. 
Sí, Granollers és especial...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada