diumenge, 23 de febrer del 2014

Maratest a Badalona (23/02/2014)

La propera parada per la preparació de la marató primaveral era la Maratest de Badalona - una bona "tirada llarga" (30km) en asfalt de cara a preparar els 42km.
Amb en Josep i l'Albert anem cap a Badalona on ens trobem amb en Gerard que farà la seva darrera tirada (15km) de cara a la Mitja de Montornès.   

 A les 9 comença la cursa.  La meva idea és anar al voltant de 4min 45s /km per acabar al voltant de les 2h i 23 minuts.  El recorregut consisteix en dues voltes per Badalona.  El circuit és curiós perquè es comença passant per un polígon ple de magatzems xinesos a l'engròs, posteriorment es va cap a la zona industrial de l'antiga incineradora (un edifici gran i característic amb tres xemeneies).  Després es va cap a la vora del mar i per la part més antiga de Badalona.  És un recorregut interessant i prou bonic.
Durant tota la cursa vaig mantenint un ritme proper al que m'havia proposat - al principi una mica més ràpid i al final una mica més lent.  Acabo amb un temps de 2h 23min 37s (513 de 1867 acabats) - tal i com m'havia proposat.  El dubte és si aquest ritme es podia aguantar durant 12 quilòmetres més.
La resta de companys també assoleixen els seus objectius... la marató ja és més a prop...

Aquesta és la classificació de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada