diumenge, 12 de gener del 2014

II Sant Miquel Xperience (12/01/2014)

Aquest any l'hem començat corrent a Sant Miquel del Fai.  Fa uns mesos en Gerard va trobar aquesta cursa del Vallès (darrerament hem anat molt per aquesta zona) i vam decidir apuntar-nos-hi.
La Sant Miquel Xperience comença a Sant Feliu de Codines, va fins a Sant Miquel del Fai torna al punt d'inici.  Poc després de les 10h hem arribat, juntament amb la Carme i en Josep a l'aparcament de St Feliu recomanat per l'organització, allà ens hem trobat amb en Gerard.  Junts hem anat a la zona de la sortida a recollir els pitralls.
A les 11h comença la cursa.  El terreny fa diverses baixades i pujades.  A partir del km 3 anem baixant cap a Sant Miquel i vaig pensant que la pujada serà dura.  Arribem a la zona del santuari, tot plegat és ben emocionant.  El paisatge durant tot el recorregut és també molt bonic i es pot anar veient tota la zona dels cingles de Bertí. 
Encarem la pujada i no és tant dura com semblava.  La veritat és que em trobo molt bé i puc portar un bon ritme. Les sensacions han estat molt bones durant tota la cursa i acabo el recorregut amb un temps de 56 min 43 seg (posició 51 de 364 acabats).
Arriben en Gerard, en Josep i la Carme, tots contents de la seva cursa.  Prenem un brou boníssim tot comentant aspects del recorregut.  Molt contents de l'inici de l'any retornem cap a casa pensant ja en reptes propers.
Aquesta és la classificació de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada