dimarts, 31 de desembre del 2013

Sant Silvestre a Manlleu (31/12/2013)


La Sant Silvestre de Manlleu sempre vol dir un comiat festiu de l'any.  Hi ha molta gent, moltes cares conegudes i ganes de gaudir de la cursa.
Una mica més tard de les 6 arribem a Manlleu.  Anem d'hora perquè a més en Josep ja ens ha recollit els pitralls i per tant tenim molt temps per anar saludant parents (en Jordi. Montse i família, en Dani, en David) i coneguts. Com l'any anterior també hi participa en Martí;  la Irene debuta en una cursa de 5km.
A les 7 anem cap a la sortida.  En Martí i l'Eudald van junts amb en Josep (acaben fent un temps de 23min i 40s aproximadament).  Jo surto una mica més enrera amb la Irene i l'Abril.  Faig amb elles tot el recorregut marcant un ritme que deu voltar els 5m 45s /km.  Podem anar mantenint aquest ritme durant tota la cursa.
Acabem el recorregut amb un temps aproximat de 27min i 52seg.  Posteriorment anem a casa d'en Josep i la Maria i fem un brindis per l'any que s'acosta i acabem assaborint un Ben Nevis de 42 anys amb en Ferran, els de Ripoll i en David...  Esperit Concurre et Gaude...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada