diumenge, 5 de maig del 2013

Mitja Marató de Girona (05/05/2013)

L'any passat vam anar a Girona amb en Josep, en Lluís i uns quants alumnes de l'institut.  Com que va resultar una experiència ben positiva vam decidir repetir-la aquest any.
A les 8.30h ens hem trobat a Manlleu i hem anat cap a Girona.  Una vegada allà recollim els pitralls i ens dirigim a la sortida:  A diferència dels meus companys - que fan la cursa popular de 10km - faré la mitja marató.
Començo una mica més lent del que és habitual a les darreres mitges.  Fa dos dies vaig fer un entrenament llarg de cara a la propera Marató de Copenhaguen i penso que aquest esforç es notarà... per això miro de regular el ritme i vaig fent els kilòmetres a 4m 35s de manera constant.
A la segona meitat de la cursa veig que puc mantenir bé aquest ritme i arribo als darrers kilòmetres amb forces per anar una mica més ràpid.  Amb aquestes bones sensacions completo recorregut amb un temps d'1h 37min 15s.(posició 125 de 435 arribats).
Aquesta és la mitja número 21 que he fet... un número una mica simbòlic.
A l'arribada em retrobo amb la resta de companys que ja feia una estona que havien acabat la seva cursa.  Amb satisfacció general tornem cap a Manlleu - segur que tornarem a repetir!

Aquest és el recorregut de la Mitja Marató.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada