dilluns, 13 de maig del 2013

Cursa 1714 (12/05/2013)

Aquesta era la primera edició de la Cursa 1714 (Cursa per la independència).  L'esdeveniment substueix a la Cursa de la Policia que s'havia celebrat durant unes quantes edicions anteriors.
Tal i com ja diu el nom es tracta d'una cursa festiva-reivindicativa amb un gran ambient.  A les 3/4 de 10 ens trobem amb en Gerard i la Carme a casa d'en Josep.  Anem cap a la plaça de Manlleu i allà veiem en David i a molts altres coneguts. 
A les 10.30h comença la cursa.  Són 17km i 140 metres (en realitat hi ha uns centenars de metres més).  Sortim puntualment en direcció Roda - de seguida trobem la pujada de la zona del Vicenç, el recorregut no és pas ben pla...  Sense pressió per assolir un resultat concret (l'objectiu és fer un rodatge final de cara a la marató de Copenhaguen) vaig a un ritme de 4 minuts 40 seg / km.  Anem passant per pobles - Roda, Folgueroles, Calldetenes...- hi ha un bon ambient i animació.  El recorregut està marcat en "milles catalanes" amb diverses frases de catalans il·lustres fent referència al lema de la cursa. 
Finalment arribo a Vic on hi ha un gran ambient a la plaça.  El temps d'arribada és 1h 22min 34 segon (posició 80 de 351 acabats).  Aquesta és la classificació de la cursa.

Poc després arriba en Gerard - que ha fet una distància de 17km per primera vegada i a continuació venen en Josep, en David (tots dos recuperant-se de lesions) i la Carme.
Ens retrobem tots a la plaça fent una valoració molt positiva d'aquesta cursa "diferent".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada