dilluns, 10 de setembre del 2012

24 Cursa del Castell de Montesquiu (09/09/2012)

Després d'un estiu bastant parat a nivell de curses, encetem la temporada a Montesquiu.  No havia fet mai aquesta cursa i decidim anar-hi amb en Josep.
Una vegada allà ens trobem a en Fouzi - que fa la cursa i acaba 4t tot i no haver dormit - i en Mohamed (que es reserva per les competicions de pista).  Tots dos havien vingut a l'institut i tenen unes molt bones qualitats per córrer.
A les 9.30h comença la cursa.  Després de travessar el poble una forta pujada ens porta cap el castell.  A partir d'aquí el recorregut passa pel parc natural per camins sense asfaltar.  Tot i que hi ha força pujades i baixades el paisatge és molt bonic...
El recorregut de la cursa és de 12km 200m que són sempre molt distrets...
Amb el ritme que porto sembla que acabaré la cursa amb una hora i pocs minuts.  De totes maneres la baixada final és molt pronunciada i per això els darrers dos quilòmetres són molt ràpids i arribo amb un temps de 59min 39seg (posició 60 de 176 acabats).
A l'arribada ens espera un bon esmorzar, una xerrada amb diversos coneguts i tot seguit tornem a casa ben satisfets per la matinal

Aquesta és la classificació de la cursa
Aquest és el recorregut de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada