dimarts, 28 de febrer de 2012

Mitja Marató de Barcelona (26/02/2012)

La Mitja de Barcelona era una de les curses de la ciutat que em faltava al currículum i per això em vaig inscriure aprofitant la temporada de mitges maratons.
El dia abans vaig a recollir el pitrall abans de fer un bon tast de whisky amb els companys habituals.
Com que la cursa comença molt d'hora em quedo a dormir a Barcelona (gràcies a l'hospitalitat d'en Gerard i família). Així em llevo ben descansat i puc anar cap a la zona d'Arc de Triomf sense presses. A les 8.30h ja soc a la zona de sortida escalfant una mica; vaig cap el meu calaix i em puc situar bé de cara a la sortida.
A les 8.45 comença la cursa. Els tres primers quilòmetres els faig a bon ritme - seguint el globus de l'hora vint-i-cinc que poc a poc s'allunya... Porto un ritme bastant constant que m'hauria de permetre baixar de l'hora i mitja. El recorregut és planer i la temperatura és molt bona - més aviat fa una mica de calor.
A partir del quilòmetre 10 baixo el ritme lleugerament. La cursa va per la zona de Diagonal Mar. Hi ha un nombre important de corredors que retallen cada vegada que poden, trepitjant vorera a cada revolt: De què serveix? Val la pena córrer enganyant-se a un mateix?
El ritme que he anat portant és bo i això m'anima de cara els darrers quilòmetres. Finalment arribo a Arc de Triomf amb un temps d'1h 28min 39seg (posició 955 de 10790 acabats).

Aquesta és la classificació de la cursa
Aquest és el recorregut de la cursa
El meu recorregut a la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada