diumenge, 5 de febrer del 2012

Mitja Marató de Granollers (05/02/2012)

Malgrat l'onada de fred que havia deixat pràcticament tot el país sota zero, tot estava a punt per la Mitja de Granollers. Aquest any la figura mediàtica de la cursa era el kenyà Patrick Makau, rècord mundial de la marató.
Per tercera vegada torno a la cursa del Vallès, aquesta vegada amb en Josep, la Carme i en Toni – que debuta en aquesta distància.
Poc abans de les 10h arribem a Granollers. Fa un fred força viu, tot i que el sol escalfa una miqueta. Després de deixar les bosses – l’organització de la cursa es fantàstica – ens dirigim cap a la sortida. A partir del temps de l’any anterior puc sortir en un calaix on hi ha els atletes que tenen un temps inferior a 1h 30min. L'objectiu és arribar fent una marca propera a l'hora i mitja.
La sortida és força ràpida. Els primers 5 quilòmetres els faig en 21min 37 seg. El circuit és diferent al dels anys anteriors i això és també un bon al·licient. Passo els 10km en 43min 22s.
Una vegada passem per La Garriga (l’animació és espectacular a totes les poblacions) comença la tornada cap a Granollers. En el quilòmetre 15 el temps és d’1h 04min 24 seg. Veig que és possible baixar de l’hora i mitja, tot i que em puc pas entretenir gaire. Després d'un darrer esforça al final acabo la cursa amb un temps d’1h 29min 22seg (posició 979 de 7826 arribats).

En Toni - molt bon debut el seu - en Josep i la Carme també completen la cursa. Tot i el fred que fa (el sol s’ha ben amagat) tornem ben contents cap a casa.

Aquesta és la classificació de la cursa
Fotos de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada