diumenge, 27 de novembre del 2011

88 Cursa Jean Bouin (27/11/2011)

Una vegada més - juntament amb en Gerard i en Josep - ens vam inscriure a la Jean Bouin. Setmanes abans de la cursa es van esgotar els 10.000 pitralls disponibles - nou rècord de participació.
Al final en Josep no va poder venir per una indisposició de darrera hora. Per tant baixo cap a Barcelona sol i aparco a sota el centre comercial de Les Arenes (cosa que facilita molt la logística de cara a la cursa).
A les 8.30h ens trobem amb en Gerard i uns seus companys de feina. Després de parlar una estoneta ens situem als respectius calaixos.
La cursa comença força ràpid i gràcies als calaixos no trobo aglomeracions. De seguida puc anar al ritme que m'havia proposat (a l'entorn dels 4min /km). Amb tot només puc baixar dels 4 minuts en el km 3; la resta els faig en 4 minuts i pocs segons - uns segons per sobre dels temps de l'any passat.

Foto: Dani Autet - gràcies!!!

Acabo la cursa en 41min 55seg, (posició 718 de 8.548 acabats) gairebé amb un minut més que en l'edició de l'any anterior. Amb tot i això és un dels millors temps que he fet en curses de. 10km
Finalitzada la cursa ens trobem amb en Gerard - que ha tornat a fer 47min i els seus companys de feina - tots amb els objectius propis assolits.

Aquesta és la classificació de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada