diumenge, 13 de novembre del 2011

1a Cursa per Relleus RACC (13/11/2011)


Aquest diumenge 13 de desembre coincidien moltes curses: Alguns companys dels Concurre et Gaude eren a la Behobia; també hi havia el Córrer per Córrer a Manlleu o la Mitja Marató de Ripoll (una llàstima no poder ser a tot arreu). Amb en Gerard ens vam inscriure a la Cursa per Relleus del RACC al Circuit de Catalunya.
Arribem a Montmeló i ens trobem amb un matí núvol amb estones de pluja. En Gerard i jo ens preparem per la cursa de relleus; l'Adrià, la Irene i en Martí prendran part en les curses infantils.
A la cursa per relleus hi participen 75 equips de dos components. Cada rellevista ha de donar una volta al circuit. Surto en el primer relleu, i cap al final de recta comença a ploure amb força intensitat. Conec el traçat d'una altra cursa anterior i em puc mantenir a posicions capdavanteres fins que entrego el xip a en Gerard - que esperava el relleu sota un pluja persistent. En aquesta segona volta seguim en posicions avançades de manera que acabem en la posició 10.
A les curses infantils també hem fet bon paper. L'Adrià ha fet la quarta posició a la seva categoria i tots hem gaudit de les curses...

Aquesta és la classificació de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada