diumenge, 23 d’octubre del 2011

Cursa Solidària País del Cava (23/10/2011)

Participar en una cursa nova sempre fa il·lusió. És per això que amb en Josep i en Gerard vam decidir apuntar-nos a la Cursa Solidària del País del Cava.
Poc després de les nou del matí arribem a Sant Sadurní d'Anoia amb en Josep. Des d'allà uns autocars ens porten cap a Vilafranca del Penedès. Recollim els pitralls i ens retrobem amb en Gerard i l'Àngel que han vingut des de Barcelona.
Després dels preparatius previs i d'un lleuger escalfament ens dirigim cap a la sortida. Hi ha una petita animació d'Els Comediants - l'ambient és festiu i popular...

A les 11 en punt una traca dóna el tret de sortida de la cursa. El circuit s'enfila fins a La Granada - km 4 - per després iniciar un descens cap a Sant Sadurní. El ritme és força bo però hi ha algunes pujades que cal afrontar amb decisió... El paisatge és molt atractiu - diferent del de la setmana anterior: Anem passant prop de vinyes i de cellers de cava...
D'aquesta manera cobrim els 13 quilòmetres que separen les dues poblacions. Acabo la cursa amb un temps de 56min 46s (posició 170 de 1679 acabats).
En Gerard, en Josep i l'Àngel també acaben ben satisfets de la matinal.
Un tall de coca i una copeta de cava ens ajuden a recuperar forces abans de tornar cap a la comarca.

Aquesta és la classificació de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada