diumenge, 13 de març del 2011

Cursa de Relleus 4 x 5 a Palafrugell (13/03/2011)

Aquest matí ens hem tornat a reunir els "Concurre et Gaude". Aquesta vegada l'objectiu era la cursa per relleus 4x5 de Palafrugell. A més teníem l'al·licient que estrenàvem samarretes noves dissenyades per la Montse - que com podeu veure va fer una excel·lent feina:

A les 7.15 hem sortit puntualment de Manlleu. Abans de les 9h ja érem a Palafrugell i hem recollit els pitralls dels dos equips (Concurre et Gaude I i Concurre et Gaude II). La baixa de darrera hora d'en Ferran de Vic per causa d'un fort refredat ha fet que haguéssim de reestructurar una mica l'equip. D'aquesta manera avui els "Concurre" érem en Josep Arboix, en Josep Costa, en Ferran, la Carme i en Toni de Ripoll, en Gerard i jo mateix. L'equip anava ben acompanyat pel suport logístic de la Rosa.
A les 10h han començat les curses - ha fet un bon dia malgrat la pluja d'ahir. Cal dir que individualment tots hem fet bones marques i els temps globals que hem fet han estat prou bé... A més, tal com diu el lema de l'equip, hem gaudit d'una bona matinal amb bon esperit d'equip.

Aquests són els resultats de la cursa - per equips i individuals

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada