diumenge, 6 de febrer del 2011

Mitja Marató de Granollers 2011


Després del bon record de l'any passat em vaig tornar a apuntar a la Mitja de Granollers. El diumenge al matí vam anar cap a Granollers amb en Josep, en Carles i en Ferran, que anava acompanyat de la seva família.
Arribats al Vallès amb un bon temps d'antelació - cosa que permet anar més tranquil - ens vam dirigir cap el pavelló per tal d'anar preparant la cursa.
Després de parlar amb diversos coneguts - enguany hi havia un nombre molt gran de participants - vam anar cap a la sortida. Els participants a la cursa de 5km com en Ferran sortien cap a les 10.30h. Els altres vam sortir poc abans de les 11h
De seguida vam començar a enfilar-nos cap a La Garriga... La pujada era més dura del que recordava. El parcial als 5km va ser de 20min 50seg ; als 10 km va ser de 43min 09seg - més d'un minut per sobre del temps parcial de la Mitja del Mediterrani.
Amb tot la segona part del recorregut és més de baixada i allà els temps han començat a millorar - en el kilòmetre 15 el temps era de 1h 04min 02seg. En aquesta zona he atrapat a la llebre que marcava el temps de 1h 30min. Esperonat per les bones perspectives he pogut fer els darrers quilòmetres just per sota els 4min/km, marcant un temps final de 1h 27 min 45 seg (posició 587 de 6679 arribats).
S'ha de remarcar el bon ambient que hi havia a gran part del recorregut amb molta gent animant als participants.
A l'arribada un bon brou i més retrobaments amb gent per anar comentant la cursa.
En Josep i en Carles també van complir els seus objectius arrodonint així una excel·lent matinal.

Aquesta és la classificació de la cursa

Aquest és el recorregut de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada