diumenge, 16 de gener del 2011

Mar i Murta a Blanes (16-01-2011)

La Mar i Murtra és una excel·lent cursa per començar l'any. L'any passat ja hi vam anar amb en Josep Maria i l'experiència va ser molt positiva. Aquest any vam decidir repetir i seguint el mateix horari de l'any anterior hem sortit ben d'hora cap a la costa - aquesta vegada acompanyats per en Dani de Torelló.
Una vegada arribats a Blanes anem a recollir els pitralls - bufa un ventet fred i dubtem si córrer amb màniga curta o llarga. Cap a les 9.15 ens dirigim cap a la sortida - el temps ha millorat: fa sol i el fred ja no és gens viu. Comença la cursa - els primers quilòmetres són pel passeig marítim i la vista és molt agradable. Els primers sis quilòmetres són força plans i els puc córrer per sota dels 4min 20seg / km. A partir del quilòmetre 7 el recorregut s'enfila bastant i des d'aleshores fins el quilòmetre 15 baixo el ritme, que oscil·la entre els 4min 30seg/km i els 5min/km. El recorregut és dur però molt bonic, passant per camins de terra per zones boscoses.
A partir del quilòmetre 16 es comença a baixar cap a Blanes amb unes bones pendents.
Finalment he pogut arribar marcant un temps de 1h 27min 20seg - uns 13 minuts menys que l'any passat.
En Josep Mª i en Dani també han fet una bona cursa, assolint cadascú els seus objectius i arrodonint una agradable matinal amb bona companyia.

Aquest és el recorregut de la cursa
Aquesta és la classificació de la cursa Posició 124 de de 1015 arribats
Crònica d'en Josep Mª Moreno

2 comentaris:

  1. Molt bona cursa i un progrés impressionant!!!
    Propera parada Granollers!!!

    p.d. he hagut d'enviar un mail a l'organització, ja que no sortia a la classificació.... al meu lloc hi han posat el dorsal 71.... quan jo tenia el 61.... això si 1:29:59.

    ResponElimina
  2. Sí, ho vaig veure... Ja em vaig pensar que devies ser el 71... Vas clavar el temps!!
    Fins la propera!!

    ResponElimina