diumenge, 11 d’abril del 2021

Trail de Lloret de Mar (10/04/2021)

Aquesta ha estat la primera cursa d'enguany!  Després de cancel·lacions i ajornaments de curses la Trail de Lloret ha estat la primera possibilitat de posar-me un pitrall aquest any.
Com que hi ha confinament comarcal, l'organització em va enviar els papers per tal de no tenir problemes a l'hora de fer el desplaçament fins a la costa.  Les sortides es van programar de manera esglaonada durant el matí i la meva era a les 10.15h i per tant no he hagut de matinar.  A més per tot el tema del confinament no hi havia gens de trànsit a la carretera.
Una vegada a Lloret hi havia moltes mesures de seguretat a nivell sanitari, desinfectant, presa de temperatura, sortida guardant distàncies...


Els primers cinc quilòmetres de la cursa són de pujada, passant pel costat d'un poblat ibèric.  Posteriorment ens hem trobat amb unes baixades molt pronunciades, però com que eren en terreny de pista es podien fer bé.
Després d'una zona on es podia córrer prou bé hem afrontat unes pujades i baixades molt pronunciades on s'havia de grimpar una mica i tot.
Els quilòmetres finals han estat de baixada, amb algun altra rampa de pujada.

He acabat amb un temps d'1h 35min i 54seg (posició 161 de 418 acabats). 
Després de recollir la medalla i els obsequis de la cursa he tornat cap a la comarca, tot esperant poder fer més curses ben aviat.

Aquest és el recorregut de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada