diumenge, 6 de setembre del 2020

Cursa La Lineal a Vall d'Aro

  

La líneal de Vall d'Aro és una de les poques curses que no es va suspendre per la pandèmia.  Estava prevista pel juliol però s'ha acabat fent aquest setembre.
Molt a primera hora del matí he anat cap a S'Agaró.  Allà hem hagut de seguir diversos protocols de seguretat.  Gel (per les mans, no pel córrer més...), presa de temperatura, recollida de pitrall ordenada, mascareta sempre excepte a l'hora de córrer.
De totes maneres ha sigut un goig poder tornar a les curses i és la prova que es poden fer moltes coses si es fan amb seny.  No pot ser que es suspenguin curses, concerts i tantes altres coses, ni tampoc està bé posar la por al cos de la gent...   
En fi, a es 6.50h puntualment un autocar ens ha portar a Sant Antoni de Calonge.  Allà casualment he trobat a la Sara, amb qui havíem anat a la Sant Silvestre fa uns quants anys.  Un goig trobar gent coneguda.
A les 7.18h era la meva sortida - la cursa és contra rellotge - i de seguida m'he trobat escales amunt i avall pel camí de ronda, també amb la sorra de la platja.  Dur, però amb paisatges tan bonics com aquest ( he parat a fer alguna foto i em podria haver parat molt més).
 

A partir de Platja d'Aro és pot córrer una mica més de pla, tot i que hi ha una pujada al km7 abans del tram final del camí de ronda - molt elegant.

Arribo a S'Agaró amb un temps d'1h 2min 8seg posició 33 de 68 acabats.  

Ha estat una cursa especial després de tants mesos.  A veure si podem repetir ben aviat.  De moment un bany al mar i cap a casa...

Aquest és el recorregut de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada