dissabte, 4 d’agost del 2018

Cesis Eco trail 16+ (04/08/2018)


Aprofintant unes vacances familiars als països bàltics veig que tinc la possibilitat d'apuntar-me a l'Eco Trail de Cesis, dins del parc natural de Gauja a Letònia.  Escullo la distància de 16km perquè és la que s'ajusta més a la meva preparació.  Pocs dies abans puc anar a córrer a Lituània per anar ben entrenat.
El dissabte cap a les 9.30h arribo a Cesis.  Ràpidament recullo el pitrall i em preparo per la sortida.  Com que falta molt temps puc fer una volta pel poble.  Després deixo les coses al guarda-roba - que curiosament no està vigilat per ningú.
A les 11h puntual comença la cursa.  Farà calor i els organitzadors han comentat que cal portar aigua.  Els inicis de la cursa transcorren pel poble de Cesis.  De seguida, però, entrem en el parc natural.  Bona part de la cursa és per dintre el bosc - molt agradable i sense molt desnivell.  A diferència de la setmana passada a la Costa Brava podem córrer durant quasi tot el recorregut.
Tot plegat és molt agradable, amb moltes ombres que fan que la calor sigui tolerable i músics - com una acordionista - que apareixen enmig del bosc.  D'aquesta manera passen els quilòmetres amb força facilitat i tornem a ser a Cesis.
Acabo el recorregut amb un temps 1h 21min 11seg (posició 23 de 193 acabats).  Molt content de tot plegat recullo les coses, vaig a dutxar-me - molt bé tota l'organització - i torno cap a Turaida.

Aquesta és la classificació de la cursa

Aquest és el recorregut de la cursa: 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada