diumenge, 28 de setembre del 2014

Cursa de la Mercè 2014

Per cloure aquest mes de setembre ens vam apuntar a la Cursa de la Mercè amb en Martí, en Gerard i l'Adrià.  Una bona oportunitat per retrobar-nos i viure una cursa amb molta gent.
A les 7h sortim de Vic amb en Martí i a les 8.15h ja som a Barcelona a casa d'en Gerard i l'Adrià.  Tots junts anem cap a la zona de la sortida i ens dirigim als calaixos de la sortida.  Hi ha 18.000 persones inscrites i sortim en el darrer calaix perquè no hem acreditat cap temps a la inscripció (en Martí no havia fet cap cursa "plana" de 10km). 
Els dos primers quilòmetres els fem força poc a poc per allò de l'aglomeració de gent.  La resta de la cursa la podem fer bastant al nostre ritme però sempre avançant a gent...  El recorregut passa per tot de llocs emblemàtics de la ciutat (Arc de Triomf, Plaça Catalunya etc...). He anat fent de llebre d'en Martí i hem acabat la cursa amb un temps de 48min 21seg (posició 2994 de 14.010 acabats).
Ens retrobem amb en Gerard i l'Adrià i anem a fer un bon malta / beguda isotònica de recuperació...  Excel·lent matinal...

Aquesta és la classificació de la cursa.

Aquest és el recorregut de la cursa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada