diumenge, 16 de desembre del 2012

Cursa RACC a Montmeló (16/12/2012)

Ja feia dies que ens havíem inscrit a la cursa RACC de Montmeló..  En aquest dia coincidien moltes curses (una cursa solidària a Manlleu i la Mitja de Vic), llàstima que totes tinguin lloc el mateix dia...
Amb en Lluís, en Martí i la Irene marxem cap al circuit a 2/4 de 8.  Podem aparcar a dins del circuit - un aspecte molt pràctic.  Després de recollir els pitralls i de preparar-nos ens trobem amb en Gerard i l'Adrià a 1/4 de 10.
Els tres "grans" anem cap a la sortida mentre que els "juniors" ens animen des de la zona del paddock.  Hi ha molta gent i sortim molt enrera;  en Gerard i en Lluís fan la cursa junts i jo vaig al meu aire.  Avanço força gent en el primer quilòmetre i de seguida puc anar a un bon ritme.  Els primers 5km els passo a una mitjana de 4min 20seg /km;  la segon part la faig més de pressa - a un ritme de 4min 12seg/km.
Al final acabo la cursa amb un temps de 42min 48seg (posició 177 de 2116 acabats).
En Lluís i en Gerard acaben també molt satisfets de la seva cursa.  A diferència de l'any anterior fa un matí radiant, ideal per gaudir del traçat del circuit.

Posteriorment s'han corregut les curses infantils on els nostres tres representants han fet un bon paper - els podem veure tots tres en aquest muntatge.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada