dilluns, 12 de novembre del 2012

Córrer per córrer a Manlleu (11/11/2012)


El "Córrer per córrer" és com la cursa de casa:  paisatges propers, moltes cares conegudes i un ambient familiar tot i el creixent nombre de participants.
A 2/4 de 10 del matí arribo a Manlleu amb en Martí que ve d'acompanyant.  Allà em trobo amb en Mingo, la Carme, en Josep, en Lluís, en Josep Mª, l'Elisabet, en Dani i família....  També saludem i parlem amb molta més gent.  Hi ha molt bon ambient i ganes d'estrenar el nou recorregut de la cursa.
A les 10h es dóna la sortida.  Anem fins a tocar de la Gleva passant pel costat del Ter, anem a un ritme força regular que baixa una miqueta en el tram de pujada de la zona de La Moreta.  Amb tot faig una cursa que va de menys a més; en el tram de baixada augmento el ritme i el puc mantenir en els dos quilòmetres finals que són ben plans.
Amb bon ritme i bones sensacions acabo la cursa amb un temps de 42min 57seg (posició 88 de 434 arribats).
Aquest nou recorregut és molt bonic, amb molt poc asfalt... una bona iniciativa del Club Olímpic Manlleu.  Com ja és tradicional al final de la cursa hi havia un esmorzar popular on hem pogut acabar de parlar amb amics i coneguts...

Aquesta és la classificació de la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada