diumenge, 29 d’abril del 2012

Haspa Hamburg Marathon 2012 (29/04/2012)

Aprofitant el cap de setmana llarg vaig fer una escapada en família per anar a córrer la Haspa Hamburg Marathon.
Vam arribar a la ciutat el dia abans de la cursa.  Vam anar a la fira - un desplegament molt gran de marques esportives i de maratons d'arreu del món.
El dia de la cursa em llevo una mica d'hora per anar a esmorzar.  L'hotel on ens allotgem és molt a prop de la sortida per tant puc fer tots els preparatius previs amb calma i 20 minuts abans de les 9h em dirigeixo cap a la sortida.  Fa bon temps i les condicions per córrer són òptimes.  Hi ha un gran ambient - unes 17.000 persones prendran la sortida.
Els primers dos quilòmetres són una mica lents pel gran nombre de participants - a 5min/km.  A partir del tercer quilòmetre ja puc anar al ritme que m'havia proposat - al voltant de 4min 45s /km.  El recorregut és molt bonic - es passa prop del port i també pel centre de la ciutat.  Bàsicament és una marató planera tot i que hi ha algunes petites pujades i baixades.  Passo la mitja marató al voltant d'1h 40min.
La segona part de la cursa la faig un mica més lenta però sense pujar massa dels 5min/km.. Sembla que podré baixar de les 3h30min tot i que no es pot dir mai...  Els ànims de la gent - realment impressionants en molts trams fa que tot sigui una mica més fàcil. D'aquesta manera acabo la marató en 3h 28min i 42s.
En acabar em retrobo amb la família i a la tarda fem tot un recorregut turístic per la ciutat - és en important acabar en bones condicions per poder seguir el ritme familiar habitual...
En resum una marató recomanable, molt ben organitzada, amb un recorregut prou bonic i un gran ambient.



Un vídeo de la cursa:


Aquest es el recorregut de la cursa:

2 comentaris: