diumenge, 5 de juny del 2011

VII Cursa de Cantonigròs (05/06/2011)

Com en l'any anterior vam anar amb en Josep i la Carme a córrer la Cursa de Cantonigròs (Memorial Ramon Oliu). Aquesta vegada també ens hi va acompanyar en Josep Costa, president de l'Olímpic Manlleu.
Quan arribem a Cantonigròs anem a recollir els pitralls. Després d'alguna anècdota en la recollida dels dorsals ens trobem l'Albert Coromines, en David March i altres coneguts. També ens assabentem que s'ha modificat la part inicial del recorregut per tal d'evitar zones de fang - el dia abans havia plogut bastant.
Després d'un emotiu record a Ramon Oliu - un pioner en el món de l'atletisme català - comença la cursa. Les primeres rampes, encara al poble, es fan respectar... una vegada s'arriba a la part més elevada de la cursa la vista és molt bonica. Fa un dia fantàstic per córrer... tot i les ullades de sol no fa gens de calor.
Després de passar tota aquesta zona més elevada es gira cua - una oportunitat per veure la resta de corredors - i es torna cap a Cantonigròs.
El meu temps final ha estat de 44min 34seg, - cinc minuts menys que l'any passat; amb tot, no es poden comparar els dos temps donades les variacions en el recorregut.
Aquesta és la classificació de la cursa (32 de 124 arribats)

A l'arribada anem comentant aspectes de la cursa amb altres corredors tot esperant l'arribada d'en Josep i la Carme. Arriben força més tard del que caldria esperar després de socórrer a un altre corredor amb problemes de salut - en aquests casos els temps deixen de ser importants...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada