diumenge, 22 de maig del 2011

La Perpinyane (Mitja Marató de Perpinyà - 22/05/2011A primera hora del dia (a les 5.30h) vam sortir de Manlleu amb en Josep en direcció Perpinyà. Com que hi havia poc trànsit, en menys estona de la prevista érem a Perpinyà molt a prop de l'arribada.
Una vegada recollit el pitrall vam poder voltar pel centre tot escalfant una mica i observant la sortida de la cursa de 10km. Hi havia bon ambient amb una banda animant als participants.
A les 8.50h comença la mitja marató. Es passa pel centre de la ciutat, per després anar cap a les afores en un recorregut que alterna alguns quilòmetres assolellats amb zones amb força vent. El recorregut és bonic tot i que una mica dur per aquests elements meteorològics.
Amb un ritme força bo completo la primera volta al circuit - la cursa consisteix en dues voltes a aquest recorregut. La segona volta es fa una mica més dura, especialment en els trams assolellats. Amb tot puc acabar la cursa amb un temps acceptable (1h 34min 33seg; 58 de 441 "finishers"). A l'arribada ens trobem amb en Josep i aviat enfilem el camí de tornada cap a la comarca.

Aquesta és la classificació de la cursa

Aquest és el recorregut de la mitja marató:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada