diumenge, 22 de maig del 2011

La Perpinyane (Mitja Marató de Perpinyà - 22/05/2011



A primera hora del dia (a les 5.30h) vam sortir de Manlleu amb en Josep en direcció Perpinyà. Com que hi havia poc trànsit, en menys estona de la prevista érem a Perpinyà molt a prop de l'arribada.
Una vegada recollit el pitrall vam poder voltar pel centre tot escalfant una mica i observant la sortida de la cursa de 10km. Hi havia bon ambient amb una banda animant als participants.
A les 8.50h comença la mitja marató. Es passa pel centre de la ciutat, per després anar cap a les afores en un recorregut que alterna alguns quilòmetres assolellats amb zones amb força vent. El recorregut és bonic tot i que una mica dur per aquests elements meteorològics.
Amb un ritme força bo completo la primera volta al circuit - la cursa consisteix en dues voltes a aquest recorregut. La segona volta es fa una mica més dura, especialment en els trams assolellats. Amb tot puc acabar la cursa amb un temps acceptable (1h 34min 33seg; 58 de 441 "finishers"). A l'arribada ens trobem amb en Josep i aviat enfilem el camí de tornada cap a la comarca.

Aquesta és la classificació de la cursa

Aquest és el recorregut de la mitja marató:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada