diumenge, 12 de gener del 2020

Cursa Mar i Murtra a Blanes


Després d'uns quants anys de no fer-la vaig tornar a Blanes per fer la cursa Mar i Murtra.  La primera vegada que hi vaig córrer va ser el 2010, feia per tant deu anys.
A les 7.15h recullo en Josep, en David i en Moha a Manlleu.  Després d'una hora de converses continuades al cotxe arribem a Blanes.  Fa fred però el sol escalfa una mica...  
Recollim els pitralls, ens trobem amb en Gerard que farà la cursa de 10km amb en Josep i en Moha.  De seguida en David i jo anem a la sortida.  A les 9.30h comencen els 20km.  La primera part del recorregut és plana i anem junts amb en David. 
Cap el quilòmetre 7 en David nota algunes molèsties i prefereix baixar una mica el ritme.  Insisteix en que jo segueixi endavant i així ho faig, tot i que no em distancio pas massa.  La segona part del recorregut té importants desnivells que ja recordava de les altres edicions.  Hi ha algunes pujades i baixades que són més pròpies d'un circuit de trail.  
Acabo el recorregut amb un temps 1h 34min 13seg (posició 66 de 337 acabats)

A l'arribada ens trobem tots els components de l'Olímpic Manlleu que hem fet la cursa de 20km.


Posteriorment ens retrobem amb els altres Concurre que han fet la cursa de 10km.  Amb molt bon regust després de les curses ja pensem en properes dates per retrobar-nos.


Aquest és el recorregut de la cursa (el temps és el d'en David March perquè per descuit vaig esborrar les meves dades a l'arribada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada