diumenge, 31 de març del 2019

XXXVII Mitja Marató de l'Anoia

Tornava a les curses després de dos intents no reeixits.  A mig febrer havia d'anar a la Maratest amb la Irene i una grip ho va impedir.  A principis de març vaig anar a Den Haag per córrer la mitja marató i un temporal de vent va fer que la cursa es suspengués...
Per això encarava amb ganes la Mitja Marató de l'Anoia a Igualada, a més era una mitja que no havia fet mai - ja en són 45 de diferents.
Una lleugera pubàlgia em feia tenir dubtes de com podia anar la mitja, per això vaig decidir de córrer una mica segons les sensacions, tenint en compte, a més, que el circuit no és pas fàcil amb força pujades i baixades.
Poc abans de les 9h (després de matinar pel tema del canvi d'hora) arribo a Igualada.  De seguida puc aparcar i recollir el pitrall a l'Ateneu igualadí.
A les 10h comencen les tres curses alhora (5km, 10km i Mitja Marató).  He vist que no hi ha molts inscrits.  El primer quilòmetre es fa molt ràpid - per sota dels 4min i de seguida em puc situar en la part de davant de la cursa.
Les posicions queden molt estabilitzades, tant que a partir del quilòmetre 6 ja no guanyaré ni perdré cap posició.  La mitja consisteix en dues voltes en un circuit i la segona volta (una vegada els corredors de 10km ja no hi són) la faig totalment en solitari.
És una mica dur portar un ritme constant tot sol i més amb les pujades i baixades.  Amb tot i això acabo la cursa per sota l'hora i mitja, 1h 29min 52seg (posició 10 de 77 arribats, 1r de la categoria de veterans).
Molt content de la mitja i del resultat!!

Aquest és el resultat de la cursa.

Aquest és el recorregut de la cursa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada