diumenge, 27 de gener del 2019

Cursa Erasmus+ Highway to Health (23/01/2019)


En el projecte europeu Erasmus+ "Highway to Health" en el que participa l'Institut Antoni Pous vam planificar una cursa no competitiva en la trobada de Manlleu.  Per això vam preparar un circuit de 5km per tal que l'alumnat i professorat participant en el projecte pogués prendre part en una cursa/caminada per tal de conscienciar de la importància de l'exercici físic.

Després d'uns minuts d'incertesa a causa d'una lleugera nevada vam poder preparar la cursa.  Vam muntar l'arc que ens va deixar l'Olímpic Manlleu i algunes banderes - hi havia participació de professorat i alumnat de Bèlgica, Alemanya, Grècia i Eslovàquia a més de la d'alumnat i professorat de l'INS Antoni Pous.
A les 11.30h es va donar el tret de sortida.  Cadascú va fer la cursa segons les seves possibilitats - aquest era l'objectiu principal. 
Va ser una cursa reeixida i amb gran ambient.  Personalment vaig començar en el darrer lloc per poder anar encoratjant a tots els participants...  L'objectiu no era anar ràpid, era simplement córrer.
En aquest enllaç trobareu totes les fotos de la cursa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada