diumenge, 6 de maig del 2018

Mitja Marató de Tàrrega (06/05/2018)


Ja feia unes setmanes que estava apuntat a la Mitja Marató de Tàrrega.  Havia de venir també en Josep, però una inoportuna febre li ho va impedir.  Al final vam quedar per anar-hi amb Albert Corominas que es va apuntar la darrera setmana.
A les 7 del matí marxem de Vic i amb poc més d'una hora som a Tàrrega.  Podem anar a prendre alguna cosa i preparar-nos per la sortida.
L'Albert proposa fer-me de llebre i baixar d'1h 35min.  D'aquesta manera comencem la mitja junts a un ritme al voltant dels 4min 25seg /km.
Després de passar pels carrers de Tàrrega anem per camins de terra fins a Vilagrassa i tornem cap a Tàrrega i d'allà anem cap a Fonolleres, el camí fa una lleugera pujada i tinc sort que l'Albert va marcant el ritme de forma constant.
Els darrers quilòmetres de tornada a Tàrrega són més aviat de baixada, cal fer un darrer esforç i l'Albert m'esperona a anar més ràpid i guanyar segons.  D'aquesta manera acabem la cursa amb un temps d'1h 33min 51seg (posició 58 de 269 acabats).  Per pocs segons no faig un podi perquè he quedat el quart de la meva categoria. 
Satisfets per la cursa tornem cap a la Plana.  Una mitja amb un bon temps gràcies al suport de l'Albert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada