dilluns, 26 de març del 2018

IAAF/Trinidad Alfonso World Half Marathon Championship 2018 - Mass Race (24/03/2018)

Una mica per casualitat em vaig assabentar que aquest març es celebraven els campionats del món de mitja marató a València i que la cursa era oberta a la participació popular.
La possibilitat de poder participar en una cursa d'aquest tipus van fer que decidís anar a València.  Una ciutat on no havia estat mai.
A les 8 del matí surto de casa - el fet de que la cursa sigui a la tarda fa les coses més fàcils.  Al migdia sóc a la ciutat de les arts per recollir el pitrall.  He pogut aparcar al centre comercial del Saler, al costat mateix i tot és molt pràctic.  Dino un àpat lleuger al mateix centre comercial i després de descansar i de fer un volt per la zona em preparo per la cursa.
A les 17.30h es dóna la sortida dels corredors d'elit masculins (les femenines havien sortit a les 17h).  Fa força vent i sembla que la cosa pot ser complicada.  Tot i algunes aglomeracions al principi de seguida puc agafar un ritme bo - al voltant dels 4min 20seg per km.   
Puc mantenir aquest ritme fins als quilòmetres centrals de la cursa - on el vent de cara fan que vagi uns 10 segons més lent.


El darrer terç de la cursa és més ràpid - el vent va més a favor - i torno a fer registres similars al primer terç.  El final de la mitja, amb arribada a la ciutat de les arts passant per una passarel·la per sobre l'aigua, és espectacular...

Acabo la cursa amb un temps d'1h 33min 01seg - el meu millor temps dels darrers 4 anys (posició 2789 de 12594 arribats)
Molt content de la jornada, després d'una bona dutxa, agafo el llarg camí cap a casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada