dimecres, 18 d’octubre de 2017

Mitja marató d'Amsterdam (15/10/2017)


El 15 d'octubre és un dia amb moltes curses a Amsterdam, s'hi fa la marató (hi vam participar el 2014), una mitja i una cursa de 8km.
El cap de setmana llarg i el fet que en Martí estudia a Amsterdam ho posaven tot de cara per anar a córrer una de les curses.  A principis de setembre ho vaig mirar, volia fer la mitja però no quedaven pitralls i l'única opció era fer la marató.
A partir d'una preparació a corre-cuita em vaig presentar a Amsterdam el divendres 13.  El primer que vaig fer va ser anar a recollir els pitralls i em van comentar que podia canviar de distància sense cap problema.  El fet de no haver corregut mai aquesta mitja i un refredat que portava a sobre em van fer que no ho pensés dues vegades i passés a fer els 21km.
El diumenge arribo a l'estadi olímpic a mig matí.  La marató ja fa estona que és en marxa.  La mitja comença a la 1h 20min.  Fa molt bo i em puc mirar tot l'ambient amb tranquil·litat.  Hi ha molta participació en les diferents curses que es fan, gent de molts llocs diferents, d'edats i nivells també ben diferents.
La cursa comença amb puntualitat i els primers quilòmetres els faig a bon ritme, però cap el setè quilòmetre veig que els temps són una mica més alts del que voldria... potser el refredat?  Amb tot vaig seguint a un ritme força regular voltant els 4min 40seg / km.


El recorregut coincideix amb bona part de la segona meitat de la marató.  En el quilòmetre 17 arribem al Rijksmuseum i travessem el Vondelpark amb un gran ambient.  No faré cap gran temps però miro de gaudir de la cursa i l'entorn.
Finalment arribo a l'estadi olímpic amb un registre d'1h 39min 46seg (posició 1.121 de 15.492 acabats).
Tot i no fer cap gran temps la posició final és prou bona...  al nord s'agafen les curses com a lleure i sense tant esperit competitiu.

Aquí trobareu els resultats de la cursa.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada