diumenge, 15 de gener del 2017

Mitja Marató de Sitges (15/01/2017)


Per tercer any consecutiu faig la primera cursa de l'any a Sitges.  A les 7.30h surto de Vic en direcció Manresa, per arribar a Vilanova i Sitges.  Fa un matí fred però molt assolellat.  El vent fa que els paisatges siguin molt vius.  Després d'aparcar prop de l'Hotel Calípolis recullo el pitrall i em puc preparar tranquil·lament per la sortida.
A les 10 en punt comença la cursa i faig els primers quilòmetres al darrera de la llebre dels 4m 30s / km.  Com en els anys anteriors la cursa consisteix en dues voltes en un circuit tot i que s'ha canviat lleugerament una part per evitar algun desnivell.  En el quilòmetre vuit em veig amb forces per passar la llebre dels 4m 30s i faig tres quilòmetres una mica més ràpid.
Noto unes molèsties agudes en els peus, especialment a l'esquerre (potser el calçat nou?) però puc mantenir el ritme intentant oblidar el dolor i pensant que estic fent un temps prou bo.
Arribo a la meta amb un temps 1h 33min 52seg (posició 420 de 1536 acabats).  Content pel temps realitzat torno cap a casa amb la mitja marató número 48 acabada.

Aquesta és la classificació de la cursa
Aquest és el nou recorregut de la cursa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada