diumenge, 18 de setembre del 2016

Marató per relleus 4xM de Manlleu


Enguany els cosins Gubieras vam tornar a participar a la cursa 4xM de Manlleu, organitzada pel Club Olímpic i Optica Torrents.  Vam repetir el mateix equip de l'any passat (Ricard, Dani, David i jo).
A les 4.30h ens trobem a la plaça de Manlleu on hi ha un gran ambient esportiu...
A les cinc comença la cursa.  En Ricard fa el primer relleu.  Diu que no està massa en forma però fa els 10,5km amb una mitjana de 4min 7seg/km.
Tot seguit en Dani és l'integrant del l'equip de cosins encarregat de fer el segon relleu.  Després dels seus 10,5km em toca fer la meva part.  El circuit és el mateix que el de l'any anterior - surt de la plaça i recorre tot el passeig del Ter per tornar al centre amb una distància de 5,260m (cada corredor ha de fer dues voltes en aquest circuit).


Completo la meva part amb 46min 11seg, una mica millor que la marca de l'any passat.  En David fa el darrer relleu i es troba amb una cortina d'aigua que cau durant uns quants minuts i que deixa algunes zones amb uns grans bassals d'aigua.


Tot i el mal temps pot portar un excel·lent ritme i acabem la cursa amb un temps de 3h 05min 21seg (posició 21 de 54 equips inscrits),  Bona tasca de tot l'equip!!
Aquesta és la classificació de la marató.

Acabem molt contents de l'esforç col·lectiu i segur que l'any vinent hi tornarem....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada