dimarts, 5 d’abril de 2016

Mitja Marató de Florència (03/04/2016)

La Mitja Marató de Florència té un recorregut fantàstic, passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat.  És per això una bona elecció a l'hora de triar una cursa a l'estranger.  Millor encara si a més es pot combinar amb un cap de setmana turístic...
El dissabte marxem molt d'hora amb la Irene volant fins a Bolonya.  A les 11 del matí ja som a Florència.  Tenim l'hotel a Santa Croce, al costat de l'arribada de la cursa i de la fira del corredor.
Una vegada recollit el pitrall de seguida ens podem dedicar a fer turisme.
El diumenge a les 9.30h comença la cursa - molt a prop de la zona de l'hotel al costat de l'Arno.  De seguida puc anar a  bon ritme... es fan dues voltes en un circuit que passa per la Piazza de la Signoria, el Duomo, el Ponte Vecchio, el Palau Pitti...  Tot un luxe córrer per aquests llocs on habitualment hi ha molta gent.
 Tot el recorregut és pel casc antic - en ocasions ens acostem a algunes de les antigues portes d'entrada a la ciutat - en el terra hi ha alguns trams de grans llambordes però sempre es pot córrer amb comoditat.
Al cap d'uns quatre quilòmetres puc passar a les llebres d'1h 35min amb bones sensacions.  Hi ha bon ambient pels carrers tot plegat ajuda per mantenir el ritme.

Arribo a la plaça de Santa Croce amb un temps d'1h 33min i 12seg (posició 315 de 2639 acabats).  De seguida em trobo a l'Irene i podem aprofitar el diumenge veient més coses abans de tornar cap a casa.

Aquest és el recorregut de la cursa.
Aquesta és la classificació de la cursa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada