dilluns, 2 de febrer del 2015

Mitja Marató de Granollers (01/02/2015)

Feia mesos que estava apuntat a la mitja de Granollers i just un parell de dies abans agafo un constipat considerable...  Potser en una altra cursa no hi hauria anat i m'hauria quedat a casa, però aquesta mitja és especial (he participat a les darreres 6 edicions, més que en cap altra cursa) i valia la pena d'anar-hi, encara que fos una mica tocat.

El dissabte baixo a recollir els pitralls (els d'en Josep, la Carme i el meu) i aprofito per anar a l'entrenament obert que es fa a les pistes prop de la zona de Roca Umbert.  Allà podem fer unes voltes al costat de Wilson Kipsang, d'Olga Kotovska (serien els guanyadors diumenge) i d'altres atletes com Carles Castillejo - sempre és una gran experiència veure de prop els grans atletes.  La recollida de pitralls és molt ràpida (quina organització la de Granollers!).


Arriba el diumenge i en Josep i la Carme em passen a buscar i junts anem cap a Granollers.  Després de fer un te anem cap a deixar les bosses i cap a la sortida.
Comença la cursa i ja en el primer quilòmetre veig que no podré fer els temps d'anys anteriors ni de tros (el refredat es fa notar i el ritme no és fresc).  Vaig fent el recorregut a un ritme que ronda els 4min 30seg per quilòmetre.  Arribem a La Garriga on hi ha un gran ambient.  Després tornada a Granollers a un ritme similar. Acabo la mitja amb un temps d'1h 36min 14s, (posició 2098 de 8812 arribats) lluny dels anys anteriors quan havia baixat de l'hora i mitja, però avui no era possible fer millor temps.
El tradicional brou es posarà especialment bé aquest any mentre em reuneixo amb en Josep i la Carme per tornar a casa.

Aquesta és la classificació de la cursa (la meva 30ª mitja marató).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada