diumenge, 25 de maig del 2014

La Parcel·laria (25/05/2014)

No havia pensat fer aquesta cursa però en Gerard ens va acabar engrescant i al final ens hi vam apuntar una bona colla:  Amb la Carme, en Gerard i en Josep vam fer la mitja mentre que en Lluís i en Josep feien els 10km.  La Parcel·lària - aquesta era la primera edició - recorre diversos pobles de la Vall d'En Bas (St Esteve, Sant Privat etc...) a través de camins asfaltats secundaris.
Curiosament aquest dia havia de ser a les 8h a la mesa electoral - afortunadament com a president suplent - per les eleccions europees que es celebraven aquest dia.  Amb tot vaig poder arribar a temps, a més en Josep ja m'havia recollit el pitrall el dia abans.
La cursa comença amb un quart de retard per temes logístics - els de 10km han sortit abans i ens els trobem al cap de pocs quilòmetres que ja venen de tornada.  De seguida veig que el meu ritme no és pas gaire ràpid;  de fet fa dies que no corro després d'estar enfeinat tancant un projecte europeu per l'institut.  Els quilòmetres van passant i el final és fa una mica llarg per la falta d'entrenament.    
Amb tot acabo amb un temps d'1h 39min 06seg (pos 56 de 177 acabats).
Al cap de poc arriba en Gerard que fa la seva marca personal i baixa de l'hora 50 minuts.  Poc després també arriben en Josep i la Carme.  Tot plegat una bona matinal!
Aquesta és la classificació de la cursa.

Curiosament aquesta era la meva cursa número 99 de totes les que he fet...  Com que la música sovint inspira a córrer enllaço una primera cançó sobre aquest número i per si no n'hi havia prou també una segona..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada