diumenge, 9 de juny de 2013

IX Cursa de Cantonigròs (09/06/2013)

Després de la dura cursa d'Alpens del diumenge passat avui tornava a Cantonigròs en bona companyia.  Poc abans de les 9h arribem al Collsacabra amb en Martí.  De seguida ens trobem en Gerard, l'Adrià, la Carme i en Josep.  En Martí i l'Adrià faran la cursa infantil- tot i que voldrien participar a la cursa de 10km. 
Hi ha un bon ambient, molts membres de l'Olímpic Manlleu i diversos coneguts.  També em trobo en Josep Aragonès amb qui fa temps que ens coneixem tot i que no hem compartit moltes curses.
A les 9.30h comencen les curses infantils.  En la categoria de 10 a 14 anys l'Adrià i en Martí fan 1r i 2n lloc - potser sí que el proper any poden fer la distància llarga.  A les 10h comença la cursa de 10km.  El dia és agradable i la temperatura òptima.  Em trobo prou còmode i puc portar un bon ritme.  El recorregut de la cursa és molt agradable i puc fer un temps que millora el que havia fet en les edicions anteriors:  44min 18seg (posició 52 de 297 acabats).
A l'arribada ens retrobem tots els Concurre i anem a l'Esquirol on en Lluís ens obsequia amb un bon aperitiu.  Una matinal ben rodona!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada