dilluns, 11 de març de 2013

Mitja Marató de Gavà (10/03/2013)

 
No havíem previst anar a aquesta mitja però diverses activitats durant el febrer (tast de whiskies, concert de la Big Band, sortida Comenius) van fer que triéssim aquesta cursa per motius de calendari.
No va pas ser una mala elecció.  Els 10km i la mitja de Gavà son curses ben organitzades i tenen un recorregut bastant planer.
Ben d'hora vam marxar de Vic amb en Josep Arboix, en Josep Costa i en Lluís.  A Gavà ens vam trobar en Gerard que ja havia recollit els pitralls.  Ells quatre fan la cursa de 10km - que comença abans - i jo corro la mitja.
El començament és bastant ràpid, hi ha una lleugera baixada.  Després d'una llarga recta arribem al costat del mar - allà el recorregut coincideix amb el de la mitja del Mediterrani.  Fa aire i això repercuteix en el ritme...  Vaig seguint a la llebre de l'hora i mitja que em porta un minut d'avantatge. Els darrers quilòmetres es fan una mica llargs - l'esforç de córrer amb el vent i una lleugera pujada es fa notar.  La llebre va marxant... 
Finalment acabo la mitja amb un temps d'1h 33min 58seg (posició 143 de 993 arribats).  Un resultat global bo tot i quedar lluny de l'hora i mitja.
Els meus companys ja feia estona que havien acabat i fins i tot havien pogut anar a fer un bon aperitiu i planificar properes curses...

Aquesta és la classificació de la cursa
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada